Tuesday, 23 February 2016

Semuanya baru! Yehuwwww

Header baru. Suka ngatttt!! Buat sendiri jer. Senang gilerrr. Cantikkan? kehkehkeh. Senang giler nak buat header ni. Tak payah pakai Photoshop nak install semua benda bagai. Pakai Microsoft Excel and Paint jer hihihi.

Kalau nak tahu macam mana buat tutorial header yang senang giler ni, klik je kat link bawah ni ok:

Tak payah nak stress, pecah kepala nak tunggu sabar bagai nak install Photoshop lah apelah. Dah ah lama nak install huhu. Thanks sis buat tutorial tu. Bermanfaat sangat! kehkehkeh.

Satu blog aku ni pun semua dah baru, semangat sikit nak aktif berblog balik kehkeh. Link pun baru. Lifes ranger? Hahaha aku main type jer. Aku suka perkataan ranger. Nak buat loneranger tak available pula. Emm malas gak nak post entry sebenarnya tapi tengah sibuk baca blog blog peberet aku jer.

Eh dah nak pukul 1 woiiii. Nak kena masak lunch. Tak masak kena maghaahhh. Hoii aku dah pandai masak tauuuu, dah boleh kahwin hahahaha ;) 

No comments: