Saturday, 12 September 2015

Bismillah.
Lama gila tak post, rindu nak active macam dulu!
Alhamdulillah semalam 11.09.15 genaplah umur aku 17 tahun.
Aku dilahirkan pada tahun bermulanya sukan komanwel di negara Malaysia buat kali pertama ok hahah.

Masa berdetik dan berlalu dengan pantas, spm menghitung hari untuk datang menghadapi batch 98.

Ewah ayat!! hahaha. takutnya. baru sekejap je rasa haritu pmr. ni dah form 5. lagi sebulan je nak spm and habis sekolah. takut gila nak hadapi spm tapi suka gila ni nak habis sekolah hahaha! 
Tak sangka dah nak ambil spm. dulu tengok my brother and sisters je, now its my turn to fight!
Kena struggle gila2 ni. Trial pun isnin ni baru habis, exam addmath pula tu haih.
I hope I pass with flying colours and my parents can be proud of me, inshaAllah. 
ikenduyit dongibab dodebes hahah




No comments: