Wednesday, 16 April 2014

Harini,
Malacca bandaraya bersejarah cuti.
Cuti satu hari je.
Negeri tercinta tu gituww.

Aku nak tulis/luah ni.

Aku rasa link blog aku entah ape ape je. Hahaha
Tapi,
Tapi,
Tapi,
No idea nak letak link apa yang sesuai.

Lagi satu.

Website bukufixi crashed. Sakitnya hati ini.
Ramai sangat nak beli buku/cerpen 40 limited edition tu.
Aku pun order sekali cerpen tu. Must have!!
Tapi sayang, baru nak tekan 'sahkan pembelian' dah blank white website dia.
Hey!
Hey!
Hey!
Sabo jela. Banyak kali tahu aku refresh website tu.
Nak whatsapp bukufixi hmm jadah malas sebab aku tahu mesti ramai punya tengah order tu.
Takpe faham. Aku harap dapatlah buku cerpen 40 terhad tu. Murah je kot.
Kang beli when black market kang hamboi harganya dia rasa nak lastik je hahah.

Sudah.

No comments: