Sunday, 13 April 2014

Hai,
Rasanya dah setahun aku tak buka blog, hahah.
Aku malas,
Aku rajin blogwalking je,
Dulu je rajin gila nak post memacam. Entah hape je.
Blog aku pun bukan cantik nau and siapa je nak blogwalking kat sini,
Sedihnye, haha.
Aku dah jarang active berblogging ni --
Bukan apa sebab aku busy dengan life aku sendiri. Next year, aku form5. Dah taknak memain dah.
Tapi bila dah buka benda alah ni semua aku jadi leka, alpa dengan semua ni. Rasa macam buang masa.
Aku type post ni pun aku rasa macam buang masa aku je.
Ingatkan form4 ni adalah boleh honeymoon year jap. Takda maknanya!
Rasa serabut bila naik upper form ni. Entahlah. Hati ni rasa tak tahu.

Aku nak jadikan blog aku ni simple je sekarang. Tak nak dah serabut serabut. Otak aku pun rimas.
White colour always in my heart sekarang ni cewah.
Bila tengok post post yang dedulu tu rasa cam asdfghjkl lawaknya!
Hahahahaha--

Lagi 2 minggu lagi nak exam mid-year. Frustnya.
Aku rasa nak je tukar and ambil class sastera, rasa cam senang je nak score semua subject diaorang tu. Rasa menyesal di hati ini ambil tu. Frust gila dengan addmath!
Pfftt--
Taktahu nak type apa lagi. Takde idea dah.
Enough.

Well, whatevs



No comments: