Monday, 15 April 2013

Happy April !

Salam. Assalamualaikum. Hai. Salam 1 Malaysia. Salam Negeri Melaka Bandaraya Sejarah. Salam Negeri Melaka Bandaraya Teknologi Hijau. Salam semua.  Cewahh mentang mentang harini melaka cuti kemain banyak nau salam aku haha.

 

Rindu aku tak rindu? (kelip mata) ish perasannya aku. Lol heh dah lama wa tak update blog since January 2013. Means dah 4 bulan kan. Kejapnya masa berlalu. Blog pun dah bersawang dengan nyamak labah labah semut kumbang katak heh fikir lawak ke? Tak lawak tak lawak. Okay pandang dia. Pandang je. Lol me.

Lagi dua bulan nak trial PMR you knowww! Aaaa i hate that. Next month mid year test, and then month trial. Eh wait lagi 6 bulan okay nak PMR. YaAllah macam tak percaya aku nak PMR. Ku tak sanggup nak melalui itu semua cewahh. Ku enggak bisa um um yaa ku bisa bisaaaa mendapat 8A's PMR. Doakan aku ya! :)

Monthly test pun baru je berlepas dan aku sudah mendapat result. Nak tahu result aku tak? Sorry tak boleh. No no cannot. Aku kedekut nak share result kat orang. Eh kesah pula orang dengan result monthly test aku  lolololol. Aku tak pandai. Aku manusia biasa. Tetapi monthly test aku tu tidaklah teruk mana. Semua aku lulus, alhamdulilah dan yang paling penting aku takda gagal yeah . Dan ku harap result PMR aku lagi okay dari itu. Amin-ya-rabbal-alamin.

 

Well harini melaka cuti. Please jeles okay. Dan dengan cuti berlebihan 2 hari juga aku banyak buat kerja tidak berfaedah seperti online twitter twitter. Hell yeah. Tak sah satu hari tak bertwitter. Oh yeah jangan lupa follow aku @zratierzli ceh sempat lagi promote apa jadah hahaha. Ni namanya ketagih twitter eh tweet eh lolz. Tapi ini semua tidak penting but why why why takboleh dipisahkan internet dari hidup waa ummmm eh ish aum. Kerja kursus sejarah tak siap lagi (drum roll) haha japgi le siapkan. Geografi punya dah siap okayy. k k sumpah tak tanya eh what haha bye bye

 
  HAHAHAHAHAHAHAHA CHILL AH

1 comment:

Eyna Meyrah said...

salam and hi miss arrogant ! tak reti-2 nk call aku eh ?