Wednesday, 26 December 2012

I wish i can have this one day .......

 

Instant camera 8


 

 

 Instagram Socialmatic Camera

 

Instant Camera 7s

 
Ipad 2

 
 
Canon Announce EOS 1100D


 

iPhone

Aku nak sangat angat angatt T__T  lagi lagi instant camera 8 tuh. design body dia cantik aku suka. dia design terbaru sekarang ni. instant camera banyak jenis ahh aku tak kesah laa instant 7s ke instant 250 ke whateverlaa janji aku dapat instant camera. aku suka polaroid frame dia. Hmm yang kat atas tuh hanya angan angan puihhh jangan harap dapat ahh. Tapi aku rasa aku akan dapat instant camera tuh keke. Aku rasa tahun depan aku boleh kut dapatkan instant camera tuh keke. Aku harap aku dapat amin amin :D

1 comment:

Masmira Masri said...

ahhh da lama giler aim nk yg ni..xdpt2 lg geramm