Tuesday, 20 November 2012

Dapat KAWAN talam dua muka :'(



 Assalamualaikum and Bismillahirahmanirahim.


Aku geram sangat kat dia sampai update status atas nih kat facebook. Grrr -_-' Malas nak cakap panjang panjang takde mood. mood belum baik lagi disebabkan dia. aku update benda nih malam time tuh pula dia tengah onl perghh apelagi update ahh. aku harap dia baca. harap dia terasa and sedar ahh diri tuh sikit. lepas update bende kat ats nih aku pergi kat group batch aku aku update nih pulak " Aku happy to the max ah weh" tengok tengok je seen by budak yang aku tengah geram tuh. wahahaha .straight aku delete balik status kat group .tak sangka ah dia buat aku macam tuh. Kuasa Allah Sangat Besar kan? Cerita dia mcam ni. Budak yang kenekan aku tuh, text aku kata "weh tadi kau pergi mc eh" aku"haah. blablablablabla" dia perasan aku kat mc tapi aku tak. bagoslahh aku tak perasan dia kalau tak dah lame aku belasah dia kat situ. eh? ha ha ha. entah macam mana boleh masuk cerita dia kenekan aku and dia cerite segala segalanya kat aku. 

Alhamdulilah aku dah dapat cerita yang betul. Kawan aku yang lagi sorang nih pon bagi aku info yang salah. sengal. Masa aku dapat cerita betul nih. entah kenapa hati aku geram dan aku mula menitikan air mata. *cehh ayat. lepas aku nangis nihh. straight aku ambil wudhu pastu solat pastu mengaji. lepastu baru tenang sikit. and then, i need someone yang perlu dengar cerita aku and aku ceritakan bende nih kat my bestfriend ahh. sebaik time tuh aku dah tak nangis lagi. mana aku tak nangis kalau kawan yang aku baik kat dalam kelas, pergi rehat sama sama, gossip sama sama, buat aku macam tuh and buat macam segalanya sama sama.. Erghhh -_- dah lah dia rapat aku dalam kelas. tapi rasa bersalah kat dalam hati aku nih pon ada. rase macam tak baik pulak update status tuh. rase nak delete pon ada. haihhh. mampos ah kau. kau dah buat aku macam nih. terima ahh akibatnya. Aku cerita kat najmi pon dia boleh memain nasihat kan aku. sengal punye kawan. sebaik kau ade malam tuh. happy sikit aku dia buat kelakar lah hape buat perangai nengarut dia tuh.

Hanya Allah sahaja dapat balas perbuatan kau nih. macam tak munasabah jer kan kau nak kenekan aku sebab aku nih TAK SUKE COUPLE. What ?! Aha, gila gaknya kau neh. aku pon tarak faham ahhh. aku belum marah kau lagi weh. menyesal tak marah kau kat school. Kawan aku pon cakap tulahh kau aku suruh kau marah dia tegor dia tuh kau taknak kau diam kan jee kau boleh lagi layan diaa. ahh, aku memang boleh layan dia sebab aku boleh bersabar time tuh. tapi sekarang DAH TAK. weh, nasib baik kau aku tak marah tau. cukup arh aku perli kau kat fb. grrrrrrrrrrrr. rase macam nak try tegur dia kat fb ah. send text kat dia message is sent message is sent, entah bile nak habis sent tapi tak deliver pon.bangang betol maxis -_-"  sakit pulak hati. dah dah ah. okay bye. ayat pon terabur gila. nak karok lagu  Be Okay sedap ahh. sangat sesuai dengan feeling aku neh.XoxoX

Facebook 

Gambar ini khas untuk kau kawan ;')

No comments: