Sunday, 2 September 2012

Hari Raya 2012


Assalamualaikum .
Dah lame aku tak update blog ken. Sebenarnya nak update mase malam takbir raya tapi takdo masa ahh, Orang lain sume dah update blog pasal raya awal2. Aku ney dah syawal ke berape baru nak update. Huh.Tapi takpe laa janji update en c(:

Ahh, macam mane raye tahun ney? Okay tak? Erm, aku rase tahun ney biase2 jek. Ramai cakap cenggitu juga en .Haaaaa!  Lupe pulak nak wish. Weh, sape yang bace blog ney en. And sape yang aku kenal lahhh. Aku nak ucapkan Selamat Hari Raya. Maaf Zahir & Batin. Segale salah silap yang aku pernah buat kat korang aku minta maaf sesangat, Aku sedar aku hanya insan biasa yang tak pernah lari dari membuat segale dose di dunia ney ;)



Actually, nak upload pic raye kat entri ney. Tapi, takpela. Pic raye terlalu banyak sangat. Heheee. Kay bye nak bersiap siap balik hostel . Peace ^_^v

1 comment:

★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ said...

IKLAN LALU ~ PON PON PON

GA TERBANYAK DI DUNIA BLOGGING . JOM REBUT KAN HADIAH YANG AWESOME .
--> LOMO . DOMAIN . PELBAGAI VOUCHER . RM 30 cash . Topup . SHAWL . MANY MORE <--
http://yayalarhsecret.blogspot.com/p/awesome-ga-in-blog.html