Sunday, 16 September 2012

Happy Bithday To me !

Assalamualaikum :)



Allah selamat kan kamu~ Allah selamatkan kamu~ Allah selamatkan Nurul Hazrati ~ Allah selamatkan kamu. Amin :)
Uhuk*cough* Yeaaa. Umur aku genap 14 tahun pada tarikh 11 September 2012. Aku muda lagi okay ;) Mesti korang fikir apela aku birthday dah lepas baru nak update blog. Eh, semestinya lah! Sebab aku budak hostel. And aku memang jarang gila update blog. Update pon kalau rajin. Hm, terima kasih bebangat sesiapa yang sudi wish aku kat facebook, twitter and depan mata sendiri (face to face) Hehee. Masa birthday aku tuh, pepagi lagi ustaz marah aku. Perghhh, sabau jelahhh. Dah lah birthday aku. Tape, tahan Zatie, tahan. Aku kuat. I can be a strong girl :') Lepastu, Ustazah Rad masuk kelas (relief) Hm, ustazah nampak aku sedih jee. Dia tanya, aku buat tak tahu je. Kawan aku pon satu, cakap kat  ustazah, harini bitrhday dia lah. Ustazah pulak, ohh, birthday dia, patot lah sedih sebab tak dpat balik rumah yer. Aku, tahu tak ape (dalam hati) Tetibe jee, ustazah suruh bebudak sekelas  nyanyi wish aku. Err, memang aku tak ado mood arh time tuh. Diaorang nyany tapi  aku muka murung gilaaa. Macam dah tak ade perasaan je aku. Hahaa, dah la aku tak cakap terima kasih kat diaorang, ustazah and aku tak senyum langsong pon ! Terok kan aku? Whateverr~ Mase nak keluar kelas pergi rehat, kawan aku yang kat sebelah kelas tuh datang kat aku wish aku lah peluk lahh, tapi aku still buat tak tahu. Diaorang pon boleh cakap 'Weh kau dah tak de perasaan eh? Orang wish buat tak tahu jee' Hahaha, yeahh ! aku kalau tak ade mood memang tahap sebegitu. Sory eh korang. Sory tau haritu! And thanks you sesangat sesape yang wish aku haritu and most important thanks to Izzati Khir sebab belanja aku icecream DrumstickAlmond Thrill. Hm, aku tunggu jer bile kau nak wish aku? Kate nak bagi hadiah haritu? Tade pon :'(



Aku tak boleh terlalu mengharap dengan si dia. Ia akan membuat hati aku lagi sakit dan perittt ! ^__^"


                                                                                                                                                      

No comments: