Saturday, 14 July 2012

Hari Koperasi Sekolah & Hari Sukan Sekolah 2012

Assalamualaikum w.b.t    :")
Hai uolls. Dahlame ken Zatie tk update blog. Sorry laa. Zatie malas sesangat. Nie nak update pon pasal hari hari tertentu kat sekolah. Em, Zatie malas lahh nak cakap panjang2 nie. So, tengok jekla gambar kat bawah nie eh. Ahhh, lupe pulak.Sebenarnye hari koku + hari sukan dah lepas bulan 6 tapi abru nak cakap. Hehee.  Gambar yang ade kat bawah nie semua Zatie ade ambil kat album facebook sekolah + album kawan Zatie. Hewhewhew. Sorry yerr. Al maklumlah Zatie tkde camera and budak saye  hostel. :D Erghh, minggu lepas Zatie pergi camping kat Lanchang. InsyaAllah ade amse Zatie citer :) Tapi gamabr nie cecampur eh. Malas nak susun hari koku mane hari sukan mane. Tralalala






 Me baju pink :) 

Erk -,-'

Weewitt. Masuk saye masuk perbarisan :)

Tengah masak wedges. Jadi ajk gerai jee pon













 Pakai spec <3

Asalkan boleh jee. -,-'

Kat belakang kelas cegu tade . Hikkhokk :D 

Zatie Sygss ? *crush

Name gabungan aku dengan *crush

Kasut buruk ~
Eh Kak Qamaraaina :) Dea comel ken

Merah dapat nombor 4. Ulalalalala. Padan muka *evil laugh

Yeaaa! Hijau juara ! Rumah suakn aku :D

Rumah kuning nombor 2 jee =='

Rumah Biru nombor 3 jerr kott 













Eh nie akak senior !
Menu form 2 !

Name gerai Form 2 

Nie tk silap menu form 4 kot

Dream High ! Form 5 punye gerai ~

Gerai form 5 lagi =="

Gerai cikgu ~ Tudung murah murah tapi tk smepat nak beli tudung obama :( *sadis

Gerai pengawas~






Eh kak farhana ~ Kakak angkat kawan aku. Teheee

Jannah Gedik !


Kembar name Sabrina 

Ariesya

Una


Kak Fadhilah. 

Kak Aufa with Kak Fadhilah

Gerai akak form 3

Seriously i miss this akak. Rindu nak tengok mate cokelat dea. Rindu nak tengok rambut dea. Dea kalau dah bukak tudung serious macam lelaki rambut dea.
Eh mene love lagi sebelah? Sape yang akan cantumkan hati itu? Ecehcehceh

 
 Kak Miera comel. Eh ade CJ7 laaa.


 

K laaa tatatata*waving. Tu jek kot. Act ade lagi tapi malas nak copy gambar. Teheeee. Nitee uollz :")



No comments: