Saturday, 28 July 2012

Alhamdulilah, exam dah habis !





Assalamualaikum :)  Zatie tengah bosan sekarang ney. Kejap lagi nak tido. So, sebelum tido Zatie nak update blog kejap. Heheheee. Akceli, semua orang dah tidor ohh. Kejap lagi pukul 5 nak sahur tapi Zatie still tk tido lagi. Tapelahh, bukan selalu pun Zatie buat macam ney. Selalu buat biler, kat rumah jeee tido lelambat ney. Hikhikkk . Korang perasan tk sekarang ney Zatie ghajen update blog sikit. Sebabnyeee,  sekarang ken bulan puasa so hostel Zatie dibenarken balik setiap minggu. Hewhewhew. Hm, Zatie dah habis ujian bulanan 2. Goshhh, tadi pagi last paper Bahasa arab. Nak tahu tk? Zatie tinggalken soalan yang kene buat ayat berdasarken gambar. Heheheee. Akceli, Zatie tk tahu lah nak bina ayat dalam bahase arab. Kalaulahh ade translate google ken bagus >.> Tapi Zatie dapat buat satu ayat jekk. tk tahu ler betul ke tk. Main hentam jee. Wahahaha. Mesti paper bahase arab Zatie dapat R A S I B :( Papepon, Zatie dah habis exam. Yahoooooooooooooooooooooooo!! :) Merdekaaa, eh tk lagi result belum dapat lahh. Hohooo. Pastu, lepas ade tadaraus al-quran(waktu rehat) class Zatie dapat paper Science. Zatie down Science untuk exam kali ney. Daripade sebelom ney dapat A tup tup jeer exam kali ney Zatie dapat B *sadis* :( Tapi, janji Zatie dah usahe sungguh sungguh. *cehhh. Hm, Zatie harap exam kali ney Zatie meningkat sikit. Hope sesangat akademik & diniah Zatie meningkat even sikit jerr pon. Amin, insyaAllah :")

Dαily Dose of Hαppiness. [2] 

Mesti korang pon same macam gambar kat atas ney ken? Mate pandang kiri,  mate pandang atas. Sebab otak dah jem nak pk ken answer so nak tengok kawan sebelah punye, orang depan or orang belakang maybe. Hahaa. Akceli, Zatie pon pernah mengalaminye  xD

No comments: