Saturday, 21 July 2012

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan :D

295356_476177895727694_1667614845_n_large

Assalamualaikum and hello :D Sebenarnye tak nak cakap pepanjang. So, Zatie nak ucapkan selamat menjalani ibadah puasa untuk semua umat Islam kat dunia ney okayy. Kat news feed facebook, twitter and blog semua story pasal puasa. Bagusken deaorang. Alhamdulilah semua semangat  nak puasa :D Eh, jangan nak semangat main mercun jekk eh. Hahaa
 Tumblr


Orang yg bersabar dari menahan nafsunya, ia akan menjadi mulia dari Malaikat. Orang yg mengikut hawa nafsunya lebih hina dari binatang.


So sabar kay tahan nafsu tuhh. Kejap lagi nak berbuka lahh. Lagi 3 jam jerr. Sabar sabar sabar separuh dari iman :')


fairuzaa on we heart it / visual bookmark #6496541



Facebook



Zatie rase tension sensagat. Em, tapi tak leh cakap tempat terbuka macam ney. Ney hal girl, maybe. Hahaha *annoying. Dah abaiken. Subuh tadi Zatiee dapat text dari dea. Dea kate kejutken dea sahur and last word he said "luv u" Maigoshhh. Awakkk! Jangan sesekali sebut perkataan itu kalau awak sendiri tak tahu ape meaningnye. Please, jangan sebut perkataan itu kalau hanya  untuk suke suke jee. I tak suke tahu tk. Kalau iye amat bermakna and very useful untuk awak. Maybe i really appreciate it. And sorry saye tk dapat kejutken awak sahur sebab awak bagi text tu lambat ==' and saye dah tidur kay time tuhh. Kbyee. 

Dear crush i really really miss you :')


P/S : Sorry entri ney sebenarnye nak cakap pasal Ramadhan tapi tetibe cakap pasal crush.  Lagipun Zatie malas nak nak buat entri baru. Sorry 

No comments: