Sunday, 27 May 2012

Perasmian Perpustakaan Desa Duyung 2 Melaka

Assalamualaikum 


                       
HaiHai. Selamat Tengahari :) Sihat tak ? Hmm,so cuti acano ? Okay ke dak ? Zatie tak pergi mana mana pun :( Tak tahu lagi family nak bawa pergi mana cuti nihh. Yang pasti takdo kot. Nampaknye, Zatie kena lahh terperap jerk kat rumah tuhh ~ Fuhhhhhhh, bosann alahaiiii ><

Weeeewiitttt, harini, pagi tadi, kakak Zatie kejutkan bangun. Dea kate cepat siap pergi dewan kat taman jom. huh, malass betol ! Tapi disebabkan nak tengok adek and my mother masuk competition pergi jek laaa :D Lagipon bosan an duduk rumah. Haaa, lupe pulak kat taman Zatie tuh ade buat Perasmian Perpustakaan sambil tuh tadika sekolah adek Zatie pun ade buat macam macam competition. Hmm, Zatie bagi tengok gambar jeklaa kay >_^

                                                Adek Zatie masok Pertandingan Mewarna Tadika :)
                           
Tuhaaa, yang tengah buat peace tularhh adek Zatie. Comel ta ? Kekeke XD





Nie Yana :)

Dea masok Bling Bling Kolaj Ikan

Itu pon ade Zatie tolong ! Kalau Zatie tak tolong tademaknenye dea nak siapkan kolaj dea tuh. Ibu n sista Zatie pulak mase tuh nak pergi mencanting batik pulakk. Kalau  boleh Zatie nak jek tinggalkan Yana sorang sorang kat tempat dea buat kolaj uh~ Tapi kerna kesian kan, Zatie duduk sebelah dea, tapi Zatie duduk atas kusi lahh. Special sikidd :D Mase Zatie baru jek masuk kat bahagian dea, fuhhhh ~ Muke kemain  masam lagi, mase lagi tinggal bape minit lagi. Tape tape, last2 Zatie tolong juga. Tapi, itupun ade orang tegur jangan tolong tapi nak wat acano dah dea banyak lagi kosong kat ikan, Zatie teruskan juga. Hikhikhik jahad betol XD

 Ituuu diaa saya :) Pakai baju kotak2 purple


Kaka Wanie . Dekdi






Tolong buatkan teka silang kata and others utnuk Yana 

Datuk Gian Tian Lao potong kek berbentukkan buku ajak sekali nan budak kecik



Dekdi dapat tempat ke-3

Tak sangke Yana pon dapt hadiah jugak :D Buat pon terkocoh2 -.-'







Cabutan bertuahh ~ nombor yang luck itu nombor ibu n kak lerr ~ Ta acikk betul -.- Dapat tickett woooo ~

Bye bye. Nak balek :)


Dapat makanan ohhhh :o






Finaly sampai rumah akhirnyaa :) Tau tak mase kat kehmah tadi, ngantuk giler kot mase orang berhormat tuh bagi ceramah . Kalau boleh timetuh jugak nak balik rumah ~_~



Got To Go ! Ni no ni no ni no. Ibu dah membebel dah tue suruh tutup. Begejam sangat Zatie on9. TATA *Wavingg ^__________________________________^











No comments: