Thursday, 31 May 2012

MENGIDAM AHHH

Assalamualaikum wbt :)

Hai uollz. Sehad ta ? Zatie sehad jek cume ade batuk sikit2 ohh.Uhukkuhukk. Hmm. jangan salah faham yer entri kat atas tuh! Zatie bukanye mengidam nak pregnant ke hape o_O Bukan bukan bukan. Saye belom kawen lagi. Maseh muda dan belum lagi yang na masuk meminang(gatalnyeaku) ^^ Hikkhokk.Ahh, sebenarnye pagi2 macamnih tetibe rindu nak beli jam macam nie. Acc an my sista yang dua orang ade ohh. Im very jelly maa :/ Sorang pakai GOLD yang lagi sorang pakai SILVER. Sekarang Zatie berminat nak pakai watch CASIO pulak. Tapi Zatie tahu sekarang TREND orang suke pakai jam GSHOCK,BABYG,ICE WATCH and anything else. Tapi Zatie tak berminat jam yang macam pemnumbuk besar. Ahh, takunyee. HAHA, k langsong ta lawak. K ar mesti korang bosan kan Zatie merapu jek. Jom tengok gambar yang mana satu watch zatie suka and paling nakkkkkkkkkkkkkk sekali dalam hidup :)

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !


Krekk krekk krekk, Zatie ade suruh ibu belikan jam yang kat atas tuh tapi, tapi, tapi, Ibu beli jam Casio yang lain. Wuuuuuuuuuuuuuuuuu T_________T


Ibu beli yang nie haaaaaaaaaaaa ! Tak berape nak cantik sangat. Tape tape, bersyukur jeklaa :3
Tapi an kalu jam casio yang biase nie *atas* yang warne balck uh kalau ade warne colurful mesti cantik kan ? Macam warne blue sky ke ~ purple~ Green~ Ahhhhh, lagilah Zatie nak beli jam macamtuhh :D

Klahh nak out. Boiyeeee u ollz :D Tido tido. Mate lebamm woooo

2 comments:

hatiAMIRA said...

ohh . now mira pakai jam casio emas tu :)

Nurul Fazlina Mohamad Zahran said...

http://fazlinazahran.blogspot.com/

hai done following ur blog..
jom singgah blog sye n follow :)