Monday, 16 April 2012

Malu

Assalamualaikum :)






Malu :8  Aku malu dengan result aku ! Terok sangat . First time haku dapat result macam nih . Tak sangke pulak haku dapat result macam nih . Nak buat macam mane , dah takdir Allah nak bagi at haku . Tape aku redha jek M_M Aku malu sesangat dengan diri sendiri . Huh , tk tahu nak cakap macam mane lagi . Yelaa , aku malu disebabkan aku nie monitor pas2 dah le kelas  A  . Aku dah cube dah sedaye upaye haku mase exam harytue . Entahlee , tup tup , mase hari jumaat cegu bagy result (dalam file). And then haku pon tengoklaa dlam file haku tuh . Terkejut beruk haku time uh ! Rase nak nanges pon ade . Tapy sabar jekk . tupon kawan haku perasan yg haku neh sedih ~ Dahlee haku nak nages time cegu mengajar ! Subjest first pulak tu . Sebaek cegu tk perasan . Just cegu cakap haku nih tido ~ Padahal haku tk tido pn . Just tundukkan kepale jerr >_<'' Dan mase hari jumaat tuh jugakle aku bad mood dari pagi sampai tengahari nak balek rumah lepas habes rokol asrama . Kawan haku tanye tulah nilah ,haku senyap jerr . Tupon ade yang haku geleng kepale or angguk jek n ade yang aku jawab dengan perasan yang sunguh mara ! (cehh ,ayat tk menahan seyh) Aku malu arhh nak tunjukkan filer uh kat parents haku . Entahleee , aku frust arh belajar kat sch situ . Susah tahu tk belajar kat sane ! Ade diniah ! Ade arab ! Susahhhhh sangatt ! Kalau boleh haku nak pindah sesangat . Kalau booooleeeeh , haku nak pindah sch at STPM boleh tk ? Agak gaknye mesti parents haku tk bagy kan ? Klahhh . Sampai situ jek :) Dah 2 pagi dah nihh . Tk tido lagi haku ! Mentang2 esok cuti . Tapi esok haku kene ikut parents haku bawa akak haku g temuduga at UITM Shah Alam . I wish u luck Sista ^^