Sunday, 29 April 2012

Library


Assalamualikum :)

Fuuu ~ Baru nak update blog . Harini nak balek hostel harinie jugaklaa baru haku nak update blog . Memang selalu macamtu pon . Kuii kuii ^^ Okeyy , semalam haku pergi library dengan kawan haku kat melaka punyer library uhh . Kat bukit baru tuhh . Haku bangun dah lerr lambat kesian kawan haku tunggu bergejam kat kedai ayamas . Sorry kawan . Mehehe .Pk kiteorng nak study pas2 pulakk dah rancang ramai dengan geng haku nak study . Tapi dyorang tak datang . Ade yg saket laaa . Tulaaa nilaaa . Aigoo . So aku nan kawan haku tu sorang jeklaa yang pergi . And then, kiteorang pergi sane ta study or bace buku pun . Muhehe , waste time kat sane adelerrr . Kiteorang pun tak tahu nak buat ape . Pergi sane bawa beg + duit tu jerr . Pas2 masuk g tanye kat kaunter pertanyaan nak gune PC . So , kiteorang hapee agie , g bayar RM 5 untuk 2 jam ! Ohh guccii , huh ! Baek haku on9 kat rumah jerrr . Atututu . Dah la dah laa . N thenn dah habes time gune Pc kiteorang g beli icecream sat n then keluar lerr dari library . Oh sebelum tuu . Aku ade nampak sorang mamat niee ohh . Adekah dye sudah lupe kat haku ? Cehh , Tadelahh dye budak sch rendah duluu . Skang haku tengok dye sudah tinggi . Semart lahh juge bhaiii >< Nt hen kuar dye tak perasan pon . aku pon blah lerr .nan kawn aku nak g kedai Ayamas . Last last pergi dye kate makanan dah abes lagi setengah jam baru ade . Haishh . Kelaur dari kedai itu dengan mukee T.T . Sob Sob , n then pergi beli air jamu special punyerr n ddk at bus stop tunggu kawan aku punyer mak datang jemput kiteorang . Thanks wana sebab kasi tumpangkan haku . Pas2 mak dy g ajak makan rojakk pulaakk . Atutu  malu haku ughhh , Aku makn mee rojak jerr :) K pas2 mak dy selok belok sampai lerr ruma haku kat duyong .>< Byeee Wana . Naty kite g library agie eh . And thanks alot for tumpangkan haku n mak kau belanje haku makn sekali . Kenyang tapii maluu lerrr kat mak dye . Kboiyeee :D

- The End - 

No comments: