Sunday, 1 April 2012

Ughhhh !

Assalamualaikum :)





Holaaa . Dalame aku tak menghupdate blog aku nie haa ! Da bersarang da pon . Huh ! Yelaaa . Balek pon 2 minggu sekali . Tu pon kekadang kalau balek malas nak menghupdate . Asik nak update sttaus kat Twitter lahh , Facebook lahh , Tagged larhh , Formspring laahh . Tumblrr larhh n berbagai bagai lagii larr yang apelagi aku ade ~ Wow O_o Banyak giler ek haku nak bukak . HAHA  . Dah  terbuat  nak wat acano yerr tak ? Kadang serabutt meh pale hot aku ! Itulahh nilahh . Nak on9 sane lahh . Nak on9 itulaahh . Haishh . Homwork pon tk siap agie . Kuink kuink . Malass tahap gaban seyhh . Hewhew :V Aku niee , biler nak berubah ek ? Tk habes abes dengan mengsurfingg tenett jekk . Pantang betol aku biler dapat balek ruma . Nak on9 jek keje ! Tapi biler kat hostel . Fikir balek . Menyesal jekk ~ Banyak lagi benda berfaedah ott yang aku boleh buad . Huh ! Nthalerr . Hasutan syaitan kuat sangat kott . BHAHA :D Okee *joke
Lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalal
Boleh tak aku hantuk kepale sampai pecah dinding macam troll face kat atas tuh ? Ughhhhhh .Tensenn !
Esok dah nak balek hostel . Kejap jek mase berlalu . Hate demn much !



Eh . Tadi Earth Hour kan ? Haaaaaaaa ! Kau buat tak ? Tutup tutup lampuu bagai uh ? hehe . Satu jam ottt ! 8.30-9.30 malam . Hari sabtu malam bersamaan 31/3/2012 :)
Rumah aku tutup kejap ek . Hewhewhew . Janji tutup xP . Yelaaa nak mengurangkan pemanasan global ye takk ? 


1 comment:

Mia Cadbury said...

earth hour :) !!!!