Wednesday, 14 March 2012

Sekaliguss ;)

Assalamualaikum and nite peeps .

Ape yang sekaligusnye ? Haha . Oleh kerane dek aku malas nak mencoretkan kt blog aku nih setiap hari . So aku buat sekaligus ye sygsss :) Dalam satu tajuk nie ade bnyk tajuk tau ! Macam 3 in 1 ! Tapi nie bkn 3 in 1 but 5 in 1 ~ HAHA :D

1 - Hotlink Bagus !

Yeahhhhhhhh , Bagusss , aku ade , kau ade ? Belilarhhh murahh jekk . RM5 lorhh .Tapi tambah lagi RM 5 untuk top up . Siap dapat keychain AngryBird mehh . HAHA :)

                                                       Sory , kau takkan dapat tengok no aku :)



                                                             HAHA . Simcard ~

Korang mesti pikir kan aku nih tade keje ek ? Sampai bende alah ini sume pon mau snap ! ADEAKUKESAH XP



2 - Happy Befday Adek ;)

Saengil chukahamnida Adek Masliza :) Sory akk dah try mesej awak tapi awak tk balas pon . Kate haritu nak mesej akak dulu . Tapy akak tunggu jek tau ! Langsong tade . Kesian awak takdapat akak nak bagi hadiah awak harinie , tapee naik cuti akak bagi awak yer :) Akak dah try nak mule sayangs kat awak sebagai adek angkat :) Yuhuuu , sory hadiah akak tak seberape . Nie jek yang akak mampu nak belikan . Hehe ;)

                                              Kotak nak isi hadiah dye ! Cantek tak ? PINK <3

                                     Jam smurf :) Aku suke smurf tu yang aku beli dye jam nih . HAHA .
   
   
 Oke act aku nak beli bende lain , tapy mcm dy boleh buat pameran kat rumah n then naty berhabuk jek kan kalau aku beli bende uh . so aku decide belilarhh jam . Chopp 2 aku ade beli dy cokelat okeyhh . Tapi tk tangkap sebab aku nak beli mase nak balek asrama . Hewhew ><


3 - Chocolate ^,^

Chocolate ? Sape tak suke makan cokelat korek hidung . BHAHA *joking jek* Okeyh okeyh mesti korang suke makan cokelat kan ? Aku pon suke mehh  Aku paling suke cokelat tau ! Febret nihh . So befday aku naty bagy arr aku cokelat ! HAHA . *Joke :) Tadee larhh , Arytu ak ade beli coklat kt budak fom 1 nihh , budak asrama laaa , Nak tengok ke aku beli cokelat ape ?Jum jum :{}'''


                                    Korang nampak ape kat cokelat uh ? Gambar ape yunx  ? Cakapp cepatt !

HAHA . okeee cokelat gambar spongebob , smurf , kucing lulu belle kan ? Almost right larhh sygss :)

                                  Dalam cokelat niyh kosong mehh -.-' Gambar jek lebeyhh . Kuink2

                                 Nampak jek simple kan ? Tapy dalam cokelat uh ade oreo + starwberry sikit ...

          Nah ! Saye bagi awak yang kucing ny . Comel tk ? Comel kan ? Macam sapee ? Macam orang yang              cipta kucing tularhhhh . HAHA ! XDDD .


Kat dalam kucing tu pon ade oreo mehh , kecuali spongebobo jek kosng sygss :) Ape rase cokelat dy ek ? Of course lahh .... Tettttttttttttttttttttt ... Not bad laaa . Biase biase jek rasenye . KEKE . Yang  ade oreo mahal auw hargenye RM 2 . Yang tade oreo hargenye RM 1 . Pftttttttttttt -.-' Dek sory akak terPromote kat sini pulakk . Muehehehe :3 Okenggggg , yang 2 cokelat gune duit aku , Lagy satu cokelat gune duit kawan aku mehh . HOHO .Thanks kawan . Sory time uh duit tak mencukupi bajet . Alaaaaaaaaa . murah jek dye belanje . Dy belanje yg RM 2 tuhh . Time tu pulak dy bawak duit banyak ! Pas2 siap promote lagi kate sape nak aku belanjee . Dengan muke tak malunye aku katelarhh . Weh , aku , aku , aku , aku , aku ! HAHA . Peace (Y)

4 - I <3 Elmo


Aku gilerrrrrrrrr elmo ! Aku suke sangat kat elmo !! Sebab dy comel mehh . Sebab tularhh sampai cursor aku pon elmo kan ? HAKHAK .Kalau boleh background and pic pon sume nak elmo bagai . Aiseyhhmann .Selain elmo aku pon suke Angrybirds + Rilakkuma + Keroro + Domo(kurenngg) + Smurf + bende alahh yg cumel cumel :)))))))))))))


                                                   Cookie monster say HI to blogiee readers :)

                                     Haaaaaaaa . Ape skodeng skodeng tu haaaaaaaa . Hikhik ><


               Apeeeeeeee . Pikir cookie monster pon tak boleyh berBlog + On9 FB macam korang sume haaa ?

                       Weeeeeeeeeeeeee. woootwooot . Elmo main buih sabun . Dye tengah mandi uh . HAHA

                               Cookie monster pergi sekolah naik BUMBUNG bas sekolah . HOHO . Omeyyy .
                                                      Pasan tak dye  pakai pampers ? (;

5 - Teringatkan dye 8D

Tetibe aku teringatkan dye lorhhhh . Rindu yang membara . Hatokkkaww ! Huihui . Aku ingat agy time dy nak pindah sekolah tarikh 31/1/2012 time tuh judak banyk kenangan pahit + kenangan maness berlaku harituu . Soo sour memoryy V_V"""  Kaq ! Tapeee , pergilaa . itu yang terbaek buat akk . Kite dnegar citer akk sekolah sane banayak secret admirer kan ? Fuhhhhhhhhhhh , biaselarhh budak comel + cantek :/
Dy tk lyn budak bawah nehh . Akk ats dy layan arhhhhhhh . even aku nak berkawan takkan tk buleyh am i right mokssssssssss ? Cantek gilosssssss akak angakt dyee . Superbbb beb :) Untunglaaa adek akak comel + lawa . Tapy sekarang aku still mesej anna dye . HEHE . Muke tak malu aku seyhh . Tu pon dy tak nak layan sangat . Tapelarhhhh .Redhaaaaaaa jek . Aku paling suke tengok rambut dye .Semart habes beb :) Takboleh cakap . Sebab aurat uhhh . lalalalalalala =..= Jangan bayangkan eh . Dose deyhhh .. Mase dye nak pindah uh aku nak bagy bende alah niee . Tak sebberape pon . Langsung tak sempat . Ayoyoyo . Baru nak bagy time ary 31/1/12 tapy dy dah tade sebab dy tak datang sch lorhhhh . Sedih aku . Tappi menangis dalam hati larhh

                              Cadbury dengan bunga uh . Dy minat warne hijau tulahh aku beli bunge warne hijau :)



                                  Tengokk . Sampai dah terkoyak kowt kat plastik cadbury .

Huh . ! Last last aku jugak yang makn cadbury besar tuhh ! Biler kawan aku datang dorm aku ddk ats katil .Dengan baek hati nye aku bagi sikit :) Bunge uh ~Aku letak kat beg sekolah . Kenangan :) Tapeeeee . tak dpat bagy pon tapee . AKU TAK KESAH LAHH MOKSSS /; Disebabkan kau jugak aku dah terminat warne hijau ! dulu aku memang tak minat warne hijau . Tetapi tup tup jek tahun nie minat warne nihh . nthalerr . Tenang pulak tengok kaler nie ><


KBye . aku sayangss korang sume . Kiss pipi kiri sikit . Kiss pipi  kanan sikit . Wahahaha .:**

                                                Zdjęcia na tablicy

No comments: