Thursday, 15 March 2012

Alhamdulilah ;')

 

Alhamdulilah YaAllah :) 

Okehh . nie entri pasal macam girly sikit , so sape bace nak cakp ini laaa , ituulaaa . Sukahati kau laa . Nie tempat aku sukahati aku laa kay . Okeh okeyh back to the entri :)

Acct aku harap dapat qada' puase dalam cuti 1 minggu nie . tapy aku baru dapat ganti dua hari jek . Okengg , kire okengg kan tuh dapt puase 2 hari . Alhamdulilah larhh . Tape , naty kat hostel insyaAllah aku ajak kawan kawan aku sekali puase same same . Baru syok ye tak ? hoho :3 Naty ade cuti bulan lima kan ? cuti 2 minggu lagi . yes , okeng . insyaAllah jugak dah abes qada' puasa nak puasa sunat . ohh . boleh ke aku buat . humm . tengok laa . kalau aku rajen and tak busy .

Kay arr nak berbuke . pupye :)


 

No comments: