Tuesday, 13 March 2012

Adopt

Assalamualaikum and selamat tengahari peeps :*

Sedih tak dapat ikut parents g shoping sebab seluar + baju aku basuh lerr . Semalam , baru balek KL  n then aku basoh ler seluar jeans uh . Baju memang lerr bnyak tapy semalam aku terlebih rajen nye amek sume baju kat dalam almari aku uh masokkn daam baldi . Nak basoh semua . HAHA . Tade keje aku ek . ~_~ 

Annoying sungguh laa . Lagipon aku nak beli trackshuit . Huh , aku order jek harap ler balek ni dyorg beli ek -___- aku tinggal kat ruma sorang sorang nihh . Ayoyoy . Akak + adek aku pon ikut XP
Tak pasal pasal kene conti akak aku nye keje ruma X_X''

Okayy , aku memang suke citer lari dari tajuk ek . KAKA . Ade aku kesah ?! Tapee kat bawah pic elmo nih aku citer lahh moksss &_&``




HAHA :D Adopt ? What meaning that ? LOL . Berangkat ek ? Haaaaa. Yelerr . Okeyh okeyh . Kali ini Title aku pasal Adopt . Huhu >< 

Pfffttttt . Okeyh , aku nak cer pasal seorang budak nihh lorh . Aigooo , masetu ak cakap dengn kawan aku yang aku kate budak nih comel . Aku saje saje cakap nak adopt budak uh . Sekala kawan aku jumpe budak uh and tanye laa . 'Dik akk nie nak berangkat dengan awak ,awak nak tak ?' Tau tak budak uh kate ape ?
" Humm , kite tk kesah pon ' Ayoyoyo . Pelah budak nihh . Pas2 kawan aku cakap 'Dik untung laa awak dapat aka cantek '   ZZzzzzz senged betolla kawan aku nihh !!

Tarikh kiteorg berangkat 01032012 tepat tepat maasuk bulan tiga kan ? yer yer yer . tarikh yang amat sesuai . lagipon kebetulan mokss :P HAHA . Aku berangkat dengan uh pon saje saje jek . Ish terok nyer aku nie . HAHA . Tadelahh , maybe dah lame lame sygs kowt kat budak uh . Budak tu kan memang comel arh + gamble giler . Tadepon malu malu . LALALALA. Lagi senang aku nak cakap dengn dy . humm

Aku tak maen pon surat surat nihh . Malasss lerr . Lagipon aku memang pernah cakap dengan kawan aku mokss an aku malas arhh nak berangkat dengan budak uh . HAHA . Terok betol aku nih . Tapi memang betol aku malas . Aku malas nak layan budak abwah nie sebenarnye lorhh . Ayoyo

Arytue aku mintak dy biodata dy dah bagi dah . Simple gilerr !
Aku pon dah bgi bio aku kat budak uh . Lagi banyak isi . Amek kaw ! HAHA . eh budak aku surh kaw mcj aku kaw x mcj ag ek . Dasar budak ! Hikhihik . Esok befday dy lorhh 14/3/12 .Alolololo cian dy aku x buleyh  bagy prensent dy esok ! Tapee naik cuti aku bagy kay >_v  Aku bagy cokelat +jam tangn jek . Simple giler kan hadiah aku bgy kat dye ? HAHA . Aslkan aku bagy ~ 

Nak tahu ke psl bio uh ape isinye ? Nak ek ? Tapelarhh laen kali ek . Rahsia larhh . Tettttttttttt .

Eh kan aku dah cakap malas nak berangkat nehh . aigoo . Cakap besar jeklaa ku nih . Wahteverlaa . Lagipon suke suke jek nak beradopt . HUHUH !!

KBye ^^'' Aku nak mandi 

No comments: