Sunday, 22 January 2012

Rajen

Assalamulaikum ♥


                                       





Sory laa . yg link kt atas pic nih time link blog ak yg lame . HUHU l",




Heee .
Apesal lak entry kali ni Rajen nie ? (tk nmpk ke pic ats uh? )
Hahahaha XD
Bukan rajen buat keje uma ( eh jgn pk ak malas nk buat keje uma eh . kalau ibu ak suruh buat ak buat auw ! ) :P
Tapi rajen edit photo :)
Hoho :O
Skang nie tetibe lak aku rajen nak mengEdit pic Kpop yg aku minat nie haa !
Dulu macam malas II jek nk edit .
Tupon kekadang . Ehehhh ><
Sebab dulu rajen nak mengEdit photo sendiri jek . keke (",)
So aku bagi pic 2 dulu larhh ek .
Sebagai contoh aku edit nih buat untuk lagi aku nak selalu nak edit lagi (ape ayt aku nih ?ak sendiri tk phm ) kiki . lahh mcm bagi lagi ak semangat nk edit larhh . lebey kurengg laaahh ~
Tapee .
Kalau free lagi aku post lagi entry aku edit pic ak ek ><
Tapi edit pic Kpop jek laa . hihi
Eyhh .
Haritu ak ckp nk tunjukkn kpop merchandise ak kan ? 
Biler ak dah amek merchandise tuh ~
Humm ..
Naty ek ak snap II .
Malass laa . 
Lagipon mase ak amik merchandise tuh ary ak nak balek ostel !
Kelam kabut ak auw !
Tk sempat nk snap snaping sikit @_@

K lahh . Bye +_+











♥   Lee HongKi 





























































No comments: