Friday, 13 January 2012

Im Back :]



Yeaahh . Aku kembalii . Zatie in da HOME ! huihuihui :) express aku , lepas balek rumahh . straight on9 . lalala . yelaa . orang duduk asrama katekan . heee ^_^v peace , yokss , aku nak cer pasl first day kat school and fist day dtg hostel untk 2012 punyerr . sampai ari jumaat niee :) hoho. macam panjang jek citer aku ek . tengoklaa dulu ~ kuikuikui . gilerr laa . nak taw tak ? aku kan jadi Ketua Tingkatan . Aigooo . Tak suke tahu tak ! diorang laa . pegi undi aku . tengokk kemain ramai undinye . adushh :/ benci jadi KT . tapee aku try sedaye u[aye aku menjlnkn tugs aku . hehe . dala kelas terapung . tahun nie kelas kiteorg jadi mangse kelas terapung ! Gosh ! kene duduk kat surau :) duduk atas jubin yang sejuk dan meja yang boleh digerak gerakkn . haha :D tapikan . selame scholl beberape days nie . aku PECAH REKOD LAA ! tak tido dalam kelas mase ceguu mengajar . baik kan aku ? haha . terpakse tahan mate niee dohh . mengantuk gilerr . belajar punyerr pasal . tapelaa kan >< haishh . susah betollah jadi KT nih . first Time kowt . mase sch ren pon aku tak pernah itupon pernah jadi Penolong jek . aigoo ~ whatever laa . humm tahun nie batch budak fom1 aku tengok mcm ape dahh . tak best ! aku rase tahun depan kowt best . yelaa . aku tengok sch nie batch dy mcm selang seli best nye . humm . aku rase batch aku best . bacth akk fom3 mcm biase jek . batch  akk fom4 best la jugekk ! hehe , fom1 taon nie mcm LUBEN la . tahu tak LUBEN tuh ape ? takyah tahulaa . heheeeee :P tapi orentasi budak asrama dyorg best gilerr kowtt ! tak mcm kiteorg dulu tergantong orentasinyee . ! huh . dala ta best , asik asik kene amra , pas2 ade yg pndng SLAC laarr . apelaa . tapi taon nie tade pon :( akk ni layan dyorg bebaik jekk . tupon warden mule mule tak bagi nk buat orentasi untuk budak fom1 . huh . tak acik taw! sebaek buat jugekk tapi ta silap aku ade syaratnyee . syaratnye dyorg ta boleh mara budk budk uh (taksilapakulaa) humm . udak budak nie pon satu bile aku ngn kawan aku tanye budak tuhh minat sape boleh lagi jawab . haha . kelakar . kalau kiteowg dulu kemain lagi susah nk jawab . *malu* harharhar . fom1 taon nie kan sumenye kementot . kecik jekk sumee .  hehe tapikan aku ade minat ini budakk lorh . comel apee . harhar . peace (Y) sorg budak luar , budk asrama 3 org . haha . tamaknye aku . ishh . aku just minat tengok itu punyer muke budak larhh . aigoo . jgn pk bukan II pulak ek nak kate aku nak berAdpot lahh ape . Grr -.-'' jangan cepat sangke burok kat orang yek sygss ~ dah dah . huh . aku kan maokkan dom kan Melati lorhh . fuhh . dulu dom Anggerik . pindah da la sebelah dom jek . atoooyaii . perghh . dulu kemain agie aku takot nak masok dom tuh . yelaa . ahli dom uh aku tngk sumenye garang garang . huhu . tapi akhirnyee . aku sendiri jugek msok dom tuh . hohoho XD Giler wokss . ade 6 org fom2 dlm dom tuh ! giler bnyk kan ? haha  . ahli fom3 tadepon :/ yeaaahh . kawan aku sorg nie next week dpt masok hostel lorhh . da lepas 2 mingukan . so dy masok dom aku . keke . suke suke . besties masok dom aku . ade kawan untuk bergurau :) hoho . yang lain tuhh ? hehe . aku biase biase jekk . kwn mmg laahh kwn . tapi biase jerr . humm , aku dahla masok Sukan Hoki ! aigoo . pas2 akk tuuuuttt . pulak masok . ishh . kebetulan . yelarr . dy dah kene halau dri badminton sbb rmai sngt pas2 dy g kat hoki . aigoo . rumah hijau same. hoki same . lalala :) suke pulakk . hehe . ishh . terokk . aku jadi ajk jualan untuk SPBT . pas2 jadi ajk fom2 untuk PPIM(AKU tau lembut) hahaha ;D tapee . naty dapat mrkah .FUHhhh. susah betol idop nie kan . tape nie untuk kebaikan aku kat dunie dan akhirat nie kot . budak fom2 kene hafal 3 surah laa . banyak nyee ~ larat ke aku ? huh . toink toink mestilarr tak larat . subjek dala banayk kt sch tuh . pa2 kene hafal tulahnilah . haishh (Ape aku nie suke sangt merungut ) O_o      Omooo ~ haaah . bulan ni mcm aku ta dpt jek nk beli Epop ek . yelarr bulan ni edisi khas punyer . mesti cepat abes . mahall lar bulan ni punye epop sebb dpt calendar ituu aaa besar punyaaaa ! wahh . mcm best >< hemm . first day kat scholl an . lepas kene lantik jek jadi KT straight mcm mcm aku kene buat itulah nilah . erkk . penat . turun naik tngge bnyk kali :( humm . next week satu asrama diwajibkan pakai baju prep ~ baju prep kiteorg plain pas2 jubah pulak tuhh . mengah bawah wrne purple . mngh ats wrne merrun ~_~ mesti kelakar abess . sumee same jekk ~ haha . tagline sch aku dah tukaa lorh . nak tahu tak ? humm . dengr yek .sambil menjeritt taw ! bagi semangat sikit ! SAIKHAD , Cemerlang ! Excellent ! Mumtaz ! hoho . tu jek tagline nyee c; humm . apelagi ek . nthlaa . penat pulak jejri aku ni menaip . hoho .haaa ! aritukan . humm takyah la tahu . hehe . alahh . bnyk homework kene buat . biler nak akhir taon nih . keke . pekse pon belom aku nak akhir taon . gedikss @_@ . dahlaa . baju belom basuh nie . homwork pon blom buat lagi . terokk betol aku . nay ahad nie balek asrama balek . tapee . naty blek lagi . sebab ade Tahun Baru Cina ~,,~ yeahh ! horeeee ! tak tahulaa cuti bpe ari . sekrng warden dah tuka baru ~ peraturan asrama pon dah ketat gilerr ~ setiap hari ade rokol kot :( . sekolah pon same . pon dah ketat gilerr . sumenye dah berubah :( susah betoll ~ Madamm . beli jeklaa cabin untk kelas kiteorg . kesian taw kiteorg :[ kekeadng terigtkn si dia pulak kat hostel . hehe rindu jek nak chat dgn dy punye ayat skema . hoho XDD . duduk hostel memng cept mengantuk kan ? pas2 kuat tido +makan . hoho . aku ke tuee ? nthalaa :B

okelaa . tujekk kowt . hehe . rindu nak beblog . tulah panjang bebenor nih . fuh  amik kaw ! dalame tak berblog katekan . heeee *_* byee . nak g edit itu akk punyer blog :D



No comments: