Saturday, 31 December 2011

Welcome 2012 !






HELLO 2012 ! 




Fuhhh . dalame tak berBlog . malasss deyhhh . walaupon
setiap ari on9 tapi tetap malas nk berbloging . hehe >< arini tanggal 31/12/2011
WOOOOOOOOOOO .  ari last 2011 beb ! agagagagaga . tak sangke dah nak 2012 .
celik mata pastu pejam mate pas2 celik balek dahh nak 2012 :)
cyett ! dah nak FORM 2 aku ni ek . HOHO . 
kejap jek aku jadi FORM 1 nie , LOL ! 
jadii SENIOR mude larhhh :D sukeenyeee . haha . naty ade budak FORM 1 laarrhh .
rasenyee besh ke tak ek ade form 1 ? HOHO
teringt time aku jadi FORM 1 . kelakarr gilerrr . mcm org buduhh jek (biler FIRST TIME baru msok )
wahh . macam II kenangan pahit + manis ade kat 2011 .
huh . aku nak balek time TADIKA dulu II
beshh sesagat ! sukeee . bole buat ape jek kite sukee . nak itu nak ini senang jek dapat
hoho. kalau laa bole putarkan mase balek  ~_~
in my dreams jek laa =..= rinduu la nak kene mara dgn  cegu SCH REN . haha 
dulu dgn FRIENDS  selalu gossip pasal tulahhnilaa . GADGETS laa . pasal KPOP laa . cer pasal budakk TUUUUUUT laa . hehe . rindu kat korg kejap *_* (kejapp jek ) hihi
alaahh . lepas nie dah ta bole nak berblog lagii . on9 pon
naty jarang sngat KOWT ~ sebab duduk HOSTEL laaa . okee  aku still maintan duduk HOSTEL dari
fom 1 smpai ke form 2 nih . heheeeee . rindu akan kenangan 2011 :)
dalaa bye bye . sebenarnye entri nih nak ckp pasal Welcome 2012 . tapii tapelaa . hehe okeee . 

Aku nak wish sikit kat BLOGING READERS nih bole kan ?

 ♥ HAPPY NEW YEAR 2012  ♥


Hope 2012 more better thank 2011 ;]



tujekk . almost simple word right / HUHU . 





BYE 2011 :( 



No comments: