Monday, 12 December 2011

Rasa Bersalah :(

Wohooo . nak nangis ak larh . ak rase sangat sangat lahh rasa bersalah kat sorang kawan ak ni !
yang bername 'fatin' . kawan, im so soryy ~ ak rase bersalah sebab barang yang ak order kat dy ak belom amik lagy larhh !
ishh . ak selalu macam ni . dah taw ak tak sch same nan dy . rumah pon jaoh . yg susah susahkan diri g order tu pehal zatie oii !
tengok diri sendiri yang sush . ak malularh nan dy . sbb ak lahh orang yg selalu amik barng order paling lambat ! ishh . i will promised yang ak takkan ordr lagy . 
sebab ak selalu amik ordr lambat . 
dan itu ordr 
barang yg lastt sekali ! huh . sory kawan . harap kaw memahami ak yerk :) ak belipon sebab ak berduit dan nak sngad mende alahh uh untuk tmbh collection :(

No comments: